Обади ни се: 0888-088-178 |

office@steamera.bg

За нас

wwwwCrasy_5_MERGED_NO_PROFIL_12Fin_MACHINE_JPG

Стиймера

Почистване от ново поколение

Стиймера е учредена през 2012 година и има за цел да предостави на клиентите си висококачествени и професионални услуги, в сферата на почистването, като същевременно спомага за опазването на околната среда и пестенето на водата

За нашия екип

Екипът ни се състои от млади, амбициозни и високомотивирани професионалисти. Нашата цел е да задоволим очакванията и на най-претенциозните ни клиенти. Екипът ни е специално обучен и отговаря на най-високите стандарти и изисквания за качество в бранша! Заедно с Вас целим да популяризираме и в България идеята за опазването на околната среда и водите на нашата Земя! Присъедини се и ТИ в нашата кауза и допринеси за една по-зелена планета!

 

Кои сме ние?

Ние, от Стиймера сме новосъздадена фирма, предлагаща цялостни решения за професионално почистване, съчетани с идеята за опазване на околната среда. Стартирахме нашата дейност едва в началото на 2012 година, но за кратко време успяхме да спечелим доверието на нашите клиенти.

Фирма Стиймера е Официален представител за България и региона на парогенератори OPTIMA STEAMER – най продаваните парни, почистващи машини в света.

 

Какви са нашите предимства?

  • Спестяваме вода -Знаете ли, че конвенционалните водоструйки използват между 600л и 1200л вода на час, което прави технологията, която използваме до 20 пъти по-икономична от най-разпространениете такива. С почистването на 10 коли на ден заедно можем да спестим над 1 милион литра вода годишно!
  • Използваме биоразградими продукти – висококачествените препарати, които използваме са на утвърдени в бранша американски и немски производители, обединени от целта да намалят въздействието върху околната среда от техните продукти и да запазят природата чиста!
  • Спестяваме време и ресурси – специално оборудвания автомобил на Стиймера е създаден за да спестява вашето време, ресурси и пари, обслужвайки Ви в удобно за Вас място в момента, който Вие сте избрали сами.
  • Силата на парата – почистването с гореща пара има безброй много предимства – дезинфекцира, достига до труднодостъпните места и ниши на автомобила, убива микроби, плесени, паразити, премахва миризми и мн други!
  • Без отводнителни канали и пречиствателни станции – представете си какви следи остават след измиването на една кола само с 5-6 литра вода. Забравете за калта, локвите и мръсотията, които сте свикнали да виждате под току-що измитата Ви кола! Не само превозното Ви средство, но и заобикалящата го среда ще останат чисти след среща с нашия професионален екип!

3.13.2